Fórum

Zde můžete sdílet své příběhy, zkušenosti nebo podněty.
Navigace fóra - nacházíte se zde:FórumRůzné oblasti: ImunitaJsem pořád nemocná

Jsem pořád nemocná

Citovat

Pravidelně trénuji na kole, ale poslední dobou mám problém s vysokou nemocností. Snažím se trénovat pravidelně a relativně hodně, nicméně téměř pravidelně mě každých 14 dní zasáhne nějaká „lehká nemoc“. Třeba silnější rýma s teplotou, bolest kloubů, kašel a tak podobně. Musím si od tréninku dát několik dní pauzu a mám pocit, že potom začínám úplně od znova.

Snažím se tomu předcházet. Zdravě jím, dost spím, koupila jsem kvalitní multivitamíny pro sportovkyně, trénuji při nižších intenzitách, nicméně nesleduji téměř žádné zlepšení. Pořád dokola se to opakuje.

V práci mám teď hodně stresové období a sportem kompenzuji vytížení. Může to mít souvislosti?

Citovat

Stres je pěkněj prevít. Jasný, že to může mít souvislost … to tělo toho má prostě dost a asi si potřebuje odpočinout. Není asi dobrý ho vystavovat dalšímu stresu a chtít po něm výkony na kole … chtělo by to možná přestávku nebo aspoň snížení zátěže.

Citovat

Řešila jsi to s doktorem? Co vitamíny a minerály … aha, to píšeš, že máš. Každopádně bych zašel na nějaké vyšetření k praktikovi.

Citovat

Podobně jsme to měl taky a hlavní příčinou byla alergie.

Citovat

Odběry u obvoďáka a nechat se poslat na imunologii.

Citovat

Děkuji, zajdu za svým praktickým lékařem a požádám ho o odběry.

Chcete se k nám přidat?
Staňte se součástí neformální Platformy.
Platforma
Chcete nás podpořit?
Můžete to udělat pomocí charitativního crowdfundingu znesnáze21: Odborná psychická podpora pro vážně nemocné pacienty
DAROVAT
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google