Fórum
Zde můžete sdílet své příběhy, zkušenosti nebo podněty.
Jsem pořád nemocná
Citát ze zdroje Darina dne 22. 1. 2025, 08:34Pravidelně trénuji na kole, ale poslední dobou mám problém s vysokou nemocností. Snažím se trénovat pravidelně a relativně hodně, nicméně téměř pravidelně mě každých 14 dní zasáhne nějaká „lehká nemoc“. Třeba silnější rýma s teplotou, bolest kloubů, kašel a tak podobně. Musím si od tréninku dát několik dní pauzu a mám pocit, že potom začínám úplně od znova.
Snažím se tomu předcházet. Zdravě jím, dost spím, koupila jsem kvalitní multivitamíny pro sportovkyně, trénuji při nižších intenzitách, nicméně nesleduji téměř žádné zlepšení. Pořád dokola se to opakuje.
V práci mám teď hodně stresové období a sportem kompenzuji vytížení. Může to mít souvislosti?
Pravidelně trénuji na kole, ale poslední dobou mám problém s vysokou nemocností. Snažím se trénovat pravidelně a relativně hodně, nicméně téměř pravidelně mě každých 14 dní zasáhne nějaká „lehká nemoc“. Třeba silnější rýma s teplotou, bolest kloubů, kašel a tak podobně. Musím si od tréninku dát několik dní pauzu a mám pocit, že potom začínám úplně od znova.
Snažím se tomu předcházet. Zdravě jím, dost spím, koupila jsem kvalitní multivitamíny pro sportovkyně, trénuji při nižších intenzitách, nicméně nesleduji téměř žádné zlepšení. Pořád dokola se to opakuje.
V práci mám teď hodně stresové období a sportem kompenzuji vytížení. Může to mít souvislosti?
Citát ze zdroje Host dne 22. 1. 2025, 08:35Stres je pěkněj prevít. Jasný, že to může mít souvislost … to tělo toho má prostě dost a asi si potřebuje odpočinout. Není asi dobrý ho vystavovat dalšímu stresu a chtít po něm výkony na kole … chtělo by to možná přestávku nebo aspoň snížení zátěže.
Stres je pěkněj prevít. Jasný, že to může mít souvislost … to tělo toho má prostě dost a asi si potřebuje odpočinout. Není asi dobrý ho vystavovat dalšímu stresu a chtít po něm výkony na kole … chtělo by to možná přestávku nebo aspoň snížení zátěže.
Citát ze zdroje Host dne 22. 1. 2025, 08:36Řešila jsi to s doktorem? Co vitamíny a minerály … aha, to píšeš, že máš. Každopádně bych zašel na nějaké vyšetření k praktikovi.
Řešila jsi to s doktorem? Co vitamíny a minerály … aha, to píšeš, že máš. Každopádně bych zašel na nějaké vyšetření k praktikovi.